Estimator Pret Detailing

Selecteaza dimensiunea masinii

Mica

Ex: Mini Cooper, Fiat 500

Medie

Ex: VW Golf, Mercedes C Klasse

Mare

Ex: BMW Seria 5, Audi A5

Foarte Mare

Ex: Porsche Cayenne, Range Rover

Care este conditia actuala a vopselei?

Noua/Aproape perfecta

Zgarieturi fine

Vopsea matuita si zgarieturi mai in profunzime

Zgarieturi in profunzime pe majoritatea elementelor

In ce masura va doriti sa corectam vopseaua?

Polish simplu

Vopseaua este curățată in detaliu și, dacă este necesar, decontaminata cu argila, urmand un polish intr-o singură etapă, folosind o solutie de polish ultra fina. Caroseria la final este degresata folosind Gtechniq Panel Wipe pentru a ne asigura că solutiile aplicate formează o legătură perfectă cu vopseaua mașinii.

Sfatul nostru

Recomandat pentru masini noi sau cu o vopsea aproape perfecta

Gradul de deterioare este foarte mare pentru o singura etapa de polish

Polish in 2 stagii

Vopseaua este curățată in detaliu și decontaminata cu argila, urmand un polish in doua etape, folosind o solutie de polish medie si una fina. Caroseria la final este degresata folosind Gtechniq Panel Wipe pentru a ne asigura că solutiile aplicate formează o legătură perfectă cu vopseaua mașinii.

Sfatul nostru

Acest tratament ar fi recomandat pentru masini cu zgarieturi fine de laveta si una sau două zgârieturi mai profunde. Din experiența noastră, majoritatea mașinilor cu varsta cuprinsa intre 1-5 ani vor necesita acest tratament pentru a avea un rezultat perfect.

Corectie lac

Vopseaua este curățată in detaliu și decontaminata cu argila, urmand un set de masuratori al grosimii vopselei si un polish in patru etape, folosind o solutie de polish compound, una medie si una fina. Caroseria la final este degresata folosind Gtechniq Panel Wipe pentru a ne asigura că solutiile aplicate formează o legătură perfectă cu vopseaua mașinii.

Sfatul nostru

Este recomandat autoturismelor clasice, cu vopsea invechită. Durata operatiunii de eliminare a zgârieturilor adânci ar surprinde multa lume. Rețineți că anumite zgârieturi pot fi judecate ca fiind prea adânci pentru a fi înlăturate în siguranță.

Slefuire cu apa

Vopseaua este curățată in detaliu și decontaminata cu argila, urmand un set de masuratori al grosimii vopselei. Caroseria este apoi șlefuită cu apă pana la un rezultat complet uniform, urmand 5 etape de polish și Gtechniq Panel Wipe pentru a ne asigura că solutiile aplicate formează o legătură perfectă cu vopseaua mașinii.

Sfatul nostru

Aceasta este “ultima frontiera” cand vine vorba de revigorarea vopselei. Acest tratament va avea un rezultat tip oglinda fie ca masina a fost revopsita sau inca are vopseaua de fabrica. Echipa noastra are ani de experiență în ceea ce privește refinisarea vopselelor și vă garantăm că veți fi uimiți de cum va arăta mașina dumneavoastră.

Optiuni protectie vopsea

C2 Liquid Crystal

Exo*

Crystal Serum Light

Crystal Serum Light cu EXO*

Crystal Serum Ultra

CSU Black – Crystal Serum Ultra cu EXO*

  C2 EXO* CSL CSL Black Crystal Serum Ultra CSU Black
Durabilitate
Usurinta aplicatiei
Vascozitate
Luciu
Rezistenta la zgarieturi de laveta
Respingere apa/noroi
Rezistenta la solutii chimice
Rezistenta UV

Sfatul nostru: Cu cat investiti mai mult in protectie cu atat mai mult vor rezista rezultatele

Doua straturi de EXO sunt aplicate ca standard

EXTRA OPTIUNI

Gtechniq a dezvoltat solutii ultra-durabile, ultra-performante, pentru fiecare suprafață a masinii dvs – interior si exterior. Fie că este vorba de solutii anti-bacteriene și anti-pete pentru toate suprafețele interioare, fie de solutii pentru respingerea ploii de catre parbrizul dvs. (durata de viata de aproximativ 32.000 km), Gtechniq sare in ajutor.

Toate geamurile curatate si polishate cu Gtechniq G6 Perfect Glass si Gtechniq G4 Nanotech Glass Polish urmand ca apoi sa fie tratate cu Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass.
  • €55.00

Inclus in “PACHET COMPLET”

Sfatul nostru

Acesta este unul dintre cele mai cautate tratamente. Clientii sunt uluiti nu numai de durata de viata a tratamentului (aproximativ 32000km), dar si de cat de mult ajuta pe timp de vreme rea la vizbilitate si/sau curatare (insectele si gheata pot fi indepartate mult mai usor).

Jantele sunt curatate in amanunt cu Gtechniq W6 Iron and General Fallout Remover, degresate cu Gtechniq Panel Wipe urmand ca apoi sa fie tratate cu Gtechniq C5 Wheel Armour.


Inclus in “PACHET COMPLET”

Sfatul nostru

Dacă v-ați străduit vreodata pana acum să îndepărtați praful de frână care a patruns în lacul jantelor dvs. – veți iubi acest tratament. Dupa aplicarea tratamentului, praful de frână poate fi pur și simplu spălat cu jet de apa.

Protejati-va scaunele de piele cu Gtechniq L1 Leather Guard sau pe cele din textil/alcantara cu Gtechniq I1 Smart Fabric
€55.00
Inclus in “PACHET COMPLET”

Sfatul nostru

Dupa aplicarea tratamentului, pielea devine rezistenta la abraziune. Nu numai ca nu se vor mai pata si vor fi mult mai usor de curatat scaunele dvs., ci vor fi si protejate anti-bacterian datorita tehnologiei Biocote®.

Protejati-va diferitele suprafete ale interiorului dvs. (piele, plastic, cauciuc, vinilin) cu Gtechniq C6 Matte Dash si presurile cu Gtechniq I1 Smart Fabric.
€75.00
Inclus in “PACHET COMPLET”

Sfatul nostru

Adăugați rezistență la abraziune, rezistență la radiații UV și rezistența la pete pentru toate materialele din interiorul masinii dvs. Aceste tratamente includ, de asemenea, protecție anti-bacteriană Biocote® pentru a vă asigura că interiorul vehiculului rămâne cât mai igienic.

Nu numai că pachetul complet este cu 20% mai ieftin decât cumpărarea fiecărui tratament în parte, dar vom include si cate un tratament ultra-durabil pentru tips-urile evacuarii, etrieri, plasticele din compartimentul motor, faruri si stopuri.

Sfatul nostru

Alegeți acest pachet și veți experimenta efectul complet al ingineriei avansate în domeniul nanotehnologiei pe fiecare suprafață a vehiculului dvs. Aceasta este cea mai bună protecție a vehiculului.

Include gratuit

ESSENTIAL MAINTENANCE KIT

Kitul de întreținere esențială conține tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de mașina protejată de Gtechniq.

Kitul conține:
1 x 500ml GWash
1 x 500ml Quick Detailer
1 x 500ml G6 Perfect Glass
1 x 250ml W6 Iron and General Fallout Remover
1 x 250ml T2 Tyre Dressing
1 x 250ml W8 Bug Remover
2 x MF1 Laveta microfibra
1 x MF2 Prosop microfibra pentru uscare
1 x Gentuta Gtechniq
€70.00

Sfatul nostru

Recomandat dacă vă veți întreține în mod regulat vehiculul. Acest preț reprezintă o reducere de 30% față de achiziționarea fiecărui produs în parte.

BASIC MAINTENANCE KIT

Acest kit basic conține produse Gtechniq de calitate superioară care acoperă elementele de bază necesare pentru o îngrijire bună a mașinilor.

Kitul conține:
250ml GWash
250ml Quick Detailer
250ml T2 Tyre Dressing
1 x MF2 Prosop microfibră pentru uscat
2 x MF1 Lavetă microfibră
1 x Gentuță Gtechniq
€35.00

Sfatul nostru

O soluție excelentă pentru cei care vor acorda doar un minim de atenție mașinii.

Curatare amanuntita a soft-top-ului dvs. cu Gtechniq W2 Multi Purpose Cleaner urmata de un tratament pentru protectie cu Gtechniq I1 Smart Fabric.
€100.00

Sfatul nostru

Chiar și doar pentru a avea satisfacția de a privi apa cum se formeaza in bilute pe soft-top, acest tratament merita. Efectul de respingere al apei și al petelor durează aproximativ un an.

PACHET ALES :

ESTIMARE: 0*

Aceasta este o estimare, pretul real va fi comunicat dupa constatare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *