Detailing Interior Exterior

Avantajele unei sesiuni de detailing interior exterior la Radikal Reform

Daca iti doresti ca masina ta sa straluceasca, echipa noastra este cu siguranta cea mai potrivita. Prin procedee specifice detailingului auto profesional, putem transforma Radikal aspectul vizual interior si exterior al autovehiculului tau.

ATENTI LA DETALII
Ne place sa lucram cu atentie si cu rabdarea cuvenita unui astfel de proces. Avem ca scop final stralucirea si evidentierea luxului printr-un interior si un exterior de exceptie.

CALITATE SI GARANTIE
Ne folosim de tehnici si materiale non invazive pentru masina ta. Astfel, reusim sa iti oferim un detailing de calitate si o lucrare pentru care putem garanta pe termen lung.

Realizam procedee de detailing interior si exterior cu maxima atentie, la un standard calitativ de exceptie. Reinprospatam interiorul masinii tale si facem ca exteriorul sa para proaspat vopsit si tocmai scos din spalatorie.
Ne bazam pe calitate in fiecare serviciu pe care il oferim.

Iar cel mai important, garantam un efect de lunga durata a detailing-ului, daca masina este intretinuta dupa acest proces, asa cum iti vor recomanda specialistii echipei Radikal Reform.

Stim tot ce trebuie sa stim despre masini, iar cu ajutorul anilor de experienta pe care ii avem te vom ajuta sa iei decizia corecta mereu. In cazul etapei de detailing te vom consulta si iti vom oferi un diagnostic rapid. Vom fi atenti la materialele pe care le contine interiorul masinii si la produsele chimice folosite, pentru a nu-ti avaria masina.

Cu ce te putem ajuta la Radikal Reform in ceea ce priveste detailing-ul?

DETAILING EXTERIOR SI POLISH DE CALITATE

Iti lustruim masina si ii conferim luciul pe care il avea atunci cand ai scos-o prima data pe asfalt. Vei avea din nou masina visurilor tale, pentru a reusi sa atragi priviri din toate colturile atunci cand iesi cu ea la drum.

PROTECTIE PENTRU VOPSEA

Materialele pe care le folosim iti vor proteja vopseaua si ii vor conferi un luciu aparte. De asemenea, detailing-ul exterior se face cu materiale specifice, profesionale, pentru a asigura protectie impotriva razelor UV si pentru a scoate in evidenta cat mai bine vopseaua.

DETAILING INTERIOR SI CURATARE TAPITERIE

Vom insista pe interiorul tau pana cand acesta va fi ca nou. Curatam si lustruim fiecare element din interiorul tau pentru ca masina ta sa-ti ofere exact spatiul de care ai nevoie atunci cand pornesti la drum.

Iti doresti un detailing auto profesional pentru interiorul si exteriorul masinii tale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *