Colantare auto Bucuresti

Profita de avantajele colantarii

Colantarea auto este una dintre cele mai simple metode de a-ti schimba vizualul masinii si de a face o impresie super in cercul tau de prieteni. Poti schimba total aspectul automobilului tau, cu un cost radical mai mic decat in cazul vopsirii.

Apeleaza la echipa Radikal Reform pentru a-ti schimba aspectul masinii!  Vei intoarce privirile tuturor, de fiecare data cand vei iesi pe strada cu noul tau automobil!

In garajul Radikal Reform folosim doar materiale de calitate. Folia de colantare pe care o vom folosi la masina ta are un termen prelungit de garantie. O folie profesionala iti poate asigura un termen de garantie de 5 ani, fara probleme.

Folia de colantare protejeaza vopseaua masinii tale pentru ani intregi. Astfel, te vei bucura mereu de un luciu aparte si de o vopsea cu aspect proaspat.

Colantarea este o modalitate mult mai accesibila de a schimba culoarea sau aspectul vizual al autovehiculului. Acest proces poate costa de pana la 3 ori mai putin decat o vopsire clasica iar aspectul final uniform al pieselor este garantat.

Colantarea unei masini dureaza in general intre 5 si 10 zile, in functie de complexitatea proiectului, fata de vopsitul unei masini care poate dura si 3 saptamani. Excluderea timpului de uscare al vopselei si procesul in sine fac din colantare varianta ideala de schimbare a look-ului masinii tale.

Deoarece suntem un garaj de tuning, designul se poate customiza in orice mod doreste clientul. Tu ne spui cum iti doresti sa arate masina ta, iar noi ne ocupam de toate detaliile pentru tine.

La Radikal Reform, instalatorii nostri sunt printre cei mai experimentati cand vine vorba de instalarea profesionala a unei folii de vinil pentru automobile. Putem instala aceasta folie in orice aplicatie. Suntem specializati in: schimbari de culoare, folii de vinil printate, dungi de curse, capote si plafoane.

Folia de protectie PPF (Paint Protection Film) este folia principal conceputa pentru protectia autoturismului. Astfel, vopseaua masinii tale se va putea bucura de luciu, fiind protejata impotriva zgarieturilor, razelor UV sau oricarui alt tip de abraziune.

In atelierul nostru de colantare auto Bucuresti lucram doar cu materiale de calitate, pentru a-ti putea asigura o lucrare finala demna de admiratie. Suntem o echipa tanara cu experienta in tuningul auto actual, pasionati de automobile si atenti la fiecare detaliu.

Ce iti putem oferi in etapa de colantare auto in atelierul Radikal Reform

GRAFICA / PRINT DIGITAL / BUSINESS / ADVERTISING

Tehnologia de print digital este una dintre cele mai inovative solutii in personalizarea unei afaceri. Fie ca doresti sa-ti promovezi afacerea sau vrei doar sa ai o masina diferita, prin modul in care aceasta arata, la Radikal Reform te putem ajuta cu cele mai noi si inovative materiale si cele mai accesibile solutii de design.

SCHIMBARE INTEGRALA A CULORII

Putem sa-ti asiguram printr-o colantare auto profesionala o schimbare integrala a culorii masinii.

PROTECȚIE PENTRU VOPSEA

Folia de protectia transparenta (PPF) este vestita pentru gradul sau de rezistenta la abraziuni si pentru protectia sporita pe care o ofera vopselei. Colanteaza-ti masina intr-un mod profesional iar vopseaua masinii va rezista exponential mai mult si va avea un luciu aparte!

Iti doresti sa fii privit altfel de ceilalti? Vrei sa ai o masina care sa intoarca privirile pe strada? Vrei ca afacerea ta sa se bucure de o grafica profesionala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *