Car audio & acoustics

Te-ai săturat de calitatea slabă a sunetului care iese din difuzoarele mașinii tale?

Apeleaza la echipa Radikal Reform pentru a-ti aduce boxele la viata!

Tu ne spui ce ai nevoie iar noi iti oferim cele mai bune solutii astfel incat sa te poti bucura de un sunet curat si de inalta calitate.

Avantajele unui tuning audio la Radikal Reform

Facem tot ce ne sta in putere sa ne asiguram ca vei fi multumit de rezultatul final si ca vei reveni cu drag in atelierul nostru. Suntem aici pentru a-ti asigura o lucrare de calitate, pentru a te multumi si pentru a-ti garanta calitatea si respectul cuvenit. Te vom ajuta de fiecare data sa iei deciziile corecte pentru masina ta, incadrandu-te in buget si iti vom respecta intotdeauna cererile.

SOLUTII COMPLETE PENTRU SISTEMUL TAU AUDIO

Te putem ajuta cu alegerea, achizitionarea si instalarea componentelor fie ca vrei doar niste boxe sau optezi pentru un sistem audio complet. Lasa-te pe mainile echipei noastre iar la final cu siguranta vei fi mai mult decat multumit de claritatea si calitatea sunetului ce iese din difuzoarele masinii tale.

TRATAMENT ACUSTIC

Pentru a iti imbunatati calitatea auditiei in incinta autovehiculului iti putem sari in ajutor cu un tratament acustic care va face ca sunetul scos de difuzoare tale sa fie mult mai clar si liniar in frecventa.

Iti doresti o oferta concreta pentru una din aceste lucrari sau vrei sa stii cat te costa un tuning audio complet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *